Een Travellerspoint blog

Copacabana en Puno

Lago Titicaca

  • Copacabana - Bolivië

De weg van La Paz naar Copacabana trakteerde mij al op prachtige zichten over het Titicacameer, nog voor ik in Copacabana was aangekomen.
Onderweg moesten we allemaal uit de bus omdat we anders te zwaar waren voor de 'ferry' (een groot houten vlot). Wijzelf werden in kleine bootjes gedumpt, waarvan de motor ons met veel plezier vergaste.

Copacabana zelf was supertoeristisch, maar wel op een aangename manier.
Een 2 uur durende boottocht bracht ons naar de noordkant van Isla del Sol en pikte ons daarna terug op aan de zuidkant. Al wat we dus moesten doen, was van noord naar zuid wandelen, maar ik kan u verzekeren: gene 'kattepis'. Een serieus tochtje, op een fameuse hoogte en dat nadat Rurrenebaque mijn aanpassing aan de hoogte volledig verziekt had, maar wel ongelooflijk mooi.

  • Puno - Peru

Puno is de uitvalsbasis voor de drijvende dorpen. Interessant om zien, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik me een beetje in de zoo voelde. Zeker toen de dames van het dorp dat we bezochten in allerlei verschillende talen liedjes begonnen te zingen.

Ik moet wel toegeven dat deze kant van Peru mij veel meer bevalt dan de kustzone.

Geplaatst door HeleenB 15:12 Gearchiveerd in Bolivia

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint